perjantai 9. tammikuuta 2009

Lomalla valmistuneita

Miksiloman pitää aina loppua? Pari viikkoa meni kuin siivillä ja mitään en kuintenkaan saanut aikaiseksi vaikka olin kuinka suunnitellut. Loma kului sitten elokuvia katsellessa, koiraa kävelyttäessä ja suklaata syödessä. Ihmettelin itsekin, miten onnistuin melkein koko loman olemaanerossa langoista ja puikoista. Viimeisenä viikonloppuna en kuitenkaan enää kestänyt vaan oli pakko etsiä virkkuukoukku. Tuloksena on nämä sisätossut. Käytin jämälankoja. Jotenkin tuo violetti-harmaa yhdistelmä viehätti niin että laitoin ne yhteen. Harmaa on seittemää veljestä ja violetti jotain hirveetä tekokuituhöttöö. Ohjeen löysin Dropsista, tosin muuntelin vähän oman mielen mukaan.

Hullun homma jatkuu vieläkin. Siis nypläys. Innostuin vähän lomalla nypläämään (tässä osa syy siihen miten onnistuin olemaan neulomatta lomalla) Ja kuinkas ollakaan nypläsin sitten tuota pitsiä valehtelematta noin puoltoista metriä. (Tosin en oo jaksanu kaivaa mittanauhaa esille) Osan käytän yhden paidan hihansuihin, loput ettii vielä tarkotustaan.

Lopuksi paljastettakoon, että aloitin eilen sitten taas sen neulomisen kun en enää, voinu olla erossa. Lapasia tulossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti