maanantai 13. huhtikuuta 2009

Huutokaupoilla

Tuli eilen lähettyä ensimmäistä kertaa käymään huutokaupassa. Olin jo pitkään halunnu käydä siellä ja nyt sitten tuli tilaisuus. Huudettavat tavarat sinäänsä oli pettymys, mutta muuten kiva kokemus oli nähä millasta se touhu on. Melko nopeesti tavara kyllä vaihto omistajaa. Hyvä jos pysyin mukana.
Mutta sitten niistä tavaroista. Suurin osa oli semmosia tyylihuonekaluja, villamattoja ja "hienoja" taide-esineitä. "Hienoja" siinä mielessä että hintaa niillä oli, mutta ite laittasin ne kirjahyllyyn vaan jos maksettais miullepäin. Oisin kyllä halunnu yhden maton, mutta hinta nous turhan korkeeks. Tyhjin käsin tuli sitten lähettyä.

Pääsiäinen meni sitten syödessä ja löhöillessa ja ... nyplätessä. Keksin että voisin käyttää pitsiä korteissa, niin rupesin sitten vähän ideoimaan. Nyplättynä on jo yli puoltoista metriä reunapitsiä
Siis sitä tuossa yläpuolella. Alempin on sitten sitä mitä jo aikaisemmin esittelin. Sen kanssa olikin ongelmia, mutta kiitos erään lukijan, tuli sekin ongelma ratkaistua. Tosin en kuitenkaan innostunut tekemään tuota enempää, koska tyynylläni on vaikea tehdä tuota mallia. Pitäisi tehdä tuota tasossa, jos aion jatkaa. Kaunista sekin on, tosin hidasta.
Seuraava projekti olisi vaihtaa tuo kangas nypläystyynyn päältä. Alkaa rispaantua mahdottomasti keskeltä. Kynnet tarttuu mukavasti loimiin kiinni.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti