keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Arrgg! Ja muita ongelmia.

Ei sitten oikein onnistu tuo kirjansidonta. En ymmärrä miten saan ne nyt menemään pieleen, vaikka aikasemmin oon saanu tosi hyvin onnistumaan. Se on vissiin sitten joku kirous kun kerta myyntiin yrittää värkätä, niin ei varmasti tuu kauniita. Aina joku liimautuu väärään paikkaan tai muuten vaan repii paperit hajalle.!!!'
Yks kirja on kyllä sen näkönen että se on pakko jättää itelle kun ei sitä kehtaa myydä. Kokeilin siihen jotain erilaista kansipahvia, niin eikös tuo sitten rehota kokoajan ihan väärään suuntaan! Muutenkin siinä on vähän vikaa. Muut kirjat saa onneks korjattua, kunhan vaan jaksas. Jotenkin meni innostus kun ne ei kerralla onnistunu.

Kortitkin on vaiheessa. Ostin vaalenpunasta ja harmaata. Niissä oli oikeestaan ainoot kivat ja maholliset sävyt. Vihreetä osti tänään, monen viikon ettimisen jälkeen. En ollu oikein tyytyväinen sävyyn, mutta menköön nyt. Ei löydy kaupoista parempaa. Joko on kauheen kirkasta tai sitten tummaa tai hammaslääkäri-vihreetä. Eiks ois kiva saada ylioppilaskortti josta tulis mieleen hampilääkäri?

Semmosta rupesin tuossa miettimään, että haluaako kukaan ostaa piirustusten kopioita? Siis jos on vaikka piirretty kuva jostain julkkiksen kuvasta ja sitä on sitten kopioitu kopiokoneella. Omasta mielestä siinä ei oo kauheesti mieltä. Valokuvasta sais nimittäin minuutissa photoshopilla käsinpiirretyn näkösen.
Kaveri nimittäin piirtää tosi kauniita kuvia, mutta mietin, että eikös se sitten ois oikeestaan ihan sama jos vaan tulostas kuvia netistä ja pistäs kehyksiin. No myyjäisissä nähään meneekö kaupaks. Tosin ainakin hyvää mainosta sille, kun voi samalla mainostaa itteensä muotokuvien piirtäjänä.

Kummallinen viikko on sitten tämäkin kun olen saanut piiloteltuu tavaroita joka päivä. Maanantaina jätin esim. lompakon kotiin ja sen tilalle olin sitten ottanut mp3:n. Mutta siitäkin oli sitten patterit loppu...

Miks muuten ihmiset ei voi laittaa kaikkia samanlaisia lankakeriä yhteen pussiin kirpparilla? Miulle on monesti käyny niin että oon ostanu pussin lankaa ja seuraavalla kerralla siellä on ollu toine samanlainen pussi! Ois kiva ostaa enemmän materiaalia kerralla. Mitä sitä nyt yhdellä vyyhdillä tekee!

Ihanaa sadepäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti