tiistai 2. joulukuuta 2008

Kuvakudoksia, nypläystä ja muuta mummoilua...En ole ihan vielä saanut hermoromahdusta. Jollain kumman konstilla sitä on tänne asti päästy. Viimesin kirjotus näkyy olevan sitten viime kuun alusta, johonkin se aika tuppaa kulumaan.
Ainakin on tullu neulottuu vähäsen. Alotin viime maanantaina sukkia. Oli tarkotus tehä veljelle, mut en sit älynnykkään tehä tarpeeks isoja, niin ne nyt onkin sitten äitin joululahja. Kunhan saan sen toisenkin valmiiks. Koulussa tulee neulottuu kauheesti. Ei oikein muuten kerkeiskään. Etin kaikkia jämälankoja, niin tulee ainakin värikkäitä, ja mikskäs niitten nyt tylsiä tarviis ollakaan.

Nypläyskin on vähän edistynyt. Huomenna ois viimenen kerta sitä. Pitää kai alottaa jotain uutta mallia, jos vaikka alottas mantelien harjottelun. Toi musta tuli siis jo viime kerralla valmiiks, mut en oo vaan saanu otettuu siitä kuvaa. Tein ihan kalalangasta, oli aika helppo materiaali tohon. Tuo pellavalanka juttu olikin sitten ensimmäinen isompi kokeilu. Virheitä on siellä täällä, mut ihan hieno se on vaikka ite sanonki.

Äiti on kerinny sitten levitellä tietoja miun tekemisistä pitkin kyliä. Olin toissa viikonloppuna hirvipeijaisissa, niin puoltutut tuli harmittelemaan kun eivät olleet muistaneet tuoda miule kahvipusseja töitä varten! Olivat kuulemma oikein ruvenneet niitä säästämään. Ihan kiva sinäänsä, mut kun en oo oikeesti kovinkaan innostunut tekemään niistä mitään. Oottelen vaan et millon niitä alkaa kotiin ilmestyä. Kai sitten on pakko niistä jotain sitten tehä. Aikasemmin oon kokeillu tehä yhen kori, mut ei se nyt niin kivaa ollu. En sitten kehannu ruveta sitä niille selittämään.

Muistin vihdoin hakea ton kuvakudoksen arvioinnista. Onhan se vähän vänkyrä, mut ensimmäinen kai saa ollakin? Taisin saada numeron jo elokuussa, mut ei oo tullu mieleen. Innostuin tosissaan tosta tekniikasta, mut se vaan vaatis aika paljon aikaa. Aiheen tuohon otin omasta valokuvasta. Työn edetessä muokkasin sitä vähän mieleni mukaan.

1 kommentti: