perjantai 5. joulukuuta 2008

Yleistä jaarittelua


Hohhoijaa. Pitkästä aikaa mukavan rauhallinen perjantai. Tosin päivällä meinas palaa pinna kun kävelin turhan takia kirjastolle asti. Oli mennykin sitten kiinni jo neljän aikaan.

Pitäs tehä jotain muutoksia vähän tohon blogin yläpalkkiin. En oikeen tajuu miks sen oon siihen ees laittanu. Ei paljoo kerro tästä sisältö puolesta. Pitäs vaan keksii jotain parempaa.

Otin muutamia kuvia. Kämpässä on vaan aina niin pimeetä, et tuntuu et kaikki kuvat on aina jotenkin kauheen värisiä. Tosta sain nyt suht kohtuullisen. Siis vähän kalalankapitsiä. Alotin jo uudenkin ja aattelin tehä vähän pitemmältikin sitä. Muut kokeilut on vaan noita tosi lyhyitä.

Tuntuu et pari viime kuukautta on vaan puhuttu koulussa vaan muotoilusta ja sen tulevaisuudesta. Lainasin kirjastosta Susan Vihman kirjan Ornamentti ja Kuutio. Alotin vähän lukemista. Vaikuttaa sellaselta minkä vois oikeestikin lukee. Useimmat tommoset kun on jotenkin kuivakoita. Kirjassa on sitten muotoilun historiasta.

Viikonloppuna pitäs jaksaa vähän lukee myös enkun sanoja. Jos nyt sitten pääsis sen enkun kokeen suht hyvin läpi. Pari viimestä viikkoo on ollu niin levottomia... Koko luokka on välillä ihan hervoton, eikä esitelmistä meinaa tulla mitään. Kertoo ehkä vähän myös siitä miten noi asiat jaksaa kiinnostaa. Mut tässä vaiheessa tää ei kyllä tunnu opiskelulta, vaan enemmänkin suoritamiselta, kun kaikki pitäs vaan kiireesti saaha aina valmiiks. Voi tulla jakson lopussa melkonen palautevyöry. Aina tuntuu olevan liikaa tekemistä. Poissaolotkin senkun vaan lisääntyy. Tuntuu luokka aina niin tyhjältä. Maanantainakin yhellä tunnilla oli alle kymmennen ihmistä kahestakymmenestä.

Kiinostas lähtee kattomaan se uus leffa: Putoavia enkeleitä. Vaikutti ihan kivalta. Tykkään jostain syystä aina noista kotimaisista enemmän kun ulkomaalaisista. Tosin Once oli ihana, kun kävin kattomassa sen viimeks. Harmi vaan et unohin käyvä kattomassa sen Erottamattomat, tais olla vaan yhen kerran täällä.

1 kommentti:

  1. Ketäpä tää jakso kiinnostas!? Suorittamista kyllä vain! Vielä pitäis niitä enkun sanoja lukia, mutta ei jaksa kiinnosta...

    VastaaPoista