tiistai 17. maaliskuuta 2009

Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain löydettyä!


Tänään tuli käytyä kaupungilla pyörimässä markkinoilla ja muualla. Linja-autoasemalta löyty sitten tämmönen kirja. Joku oli vissiin sitten halunnu laittaa sen kiertoon ja jättäny sinne penkille. Lapussa toivoteltiin hyviä lukuhetkiä. Kiitos siis sinulle kuka ikinä lietkin. Pitää sitten jättää se johonkin kun se on luettu. Aattelin että jos vaikka laittasin kirjan väliin jonkun lapun, jossa ois kirjan historiaa. Eikös noita kirjoja liiku enemmänkin jossain ja ne pitää vissiin rekisteröidä sitten jonnekin nettisivulle. Tuossa ei kyllä ollu mitään sellasesta. Pitääpä tutustua aiheeseen tarkemmin kunha kerkeän. Kiva idea sinäänsä.

Sain sitten villapaidan jo valmiiks ja ennätys nopeesti, ei menny kun viistoista päivää. Ohje on Dropsista, mutta lanka on äitin varastoista. Muutin kyllä taas kerran vähän tuota ohjetta kun en oikein osaa aina päättää että minkälaista tekisin. Mutta kiva siitä tuli. Tuo pitsiosuus oli vielä aika nopeeta tehä. Muuten oli kyllä hidasta, varsinkin kun oon aika hidas neulomaan. Ja lankakin on melko ohutta.

Vaihteeks alotin taas nypläyksen. Edelleen teen mustalla kalalangalla ja mallikin on jo tuttu. Se oli vaan niin kiva malli että ptiää tehä sitä vähän enemmän. Aika nopeetahan tuo jo on kun sain eilenkin tehtyy melkein kolkysenttii!

1 kommentti:

  1. Sehän näyttää tosi kivalta tuo toppi tai tunika! Pistä heti päälle se ens viikolla :)

    Oon kuullut myös noista kirjoista ja nähnytkin joskus Nivalan kirjaston aulassa. MÄ oon nykyään niin laiska lukemaan ja hamstraan vaan lisää kirjoja itelleni. Suurin osa mun kirjahyllyn sisällöstä on lukematta...

    VastaaPoista