lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kummallisia paloja lattialla


Tämmöstä kummallista poimintaa tuli sitten viimeks koulussa harrastettua. Mattoja oli siis tekeillä ja tein sitten helmipoimintajuttuja.
Lopputulos ei vain aivan ole sitä mitä pitäisi, vaikki ideasta pidänkin. Paljon tekisin toisin, jos alusta aloittaisin. Tulipahan kokeiltua tämmöstäkin. Opettajan mukaan pitäs jatkaa kehittelyä ens jaksossa, mutta tuskimpa jatkan, kun valmiiks hävettää.

Arvioinnin jälkeentietysti sännättiin lukemaan lukujärjestyksiä netistä, kun niitä oli jo viikko tolkulla ootettukin. Selvispä sitten että ei ookkaan taas viikkoon koulua. Siis periaatteessa meillä on nyt tässä ollu kolme viikkoo vappaata. Lopulta tää alkaa jo kyllästyttää. Kaiken huippu on vielä se, että perjantaina ois yks tunti kouluu ja koko muu viikko vapaata. Pitäs siis raahautuu Kuopioon yhden tunnin takia ja palloilla siellä sitten tyhjän panttina koko viikonloppu.

Mutta ompa tästä lomasta ollu hyötyäkin. On nimittäin tullu neulottua ja melko paljon, ainakin oman käsitykseni kanssa. Alotin semmosen vihreän neuletunikan ja oon neulonu sitä ihan himona kaks viikkoo. Melkein valmis, ehkäpä se tänään valmistuu. Saa nähdä miltä se lopulta näyttää, kun en oo mitenkään kauheen tarkka sen ohjeen kanssa, teen aina vähän soveltaen.

Ompeluakin pitäisi taas harjotella. Ois yhet housut tulossa, kun vaan löytäsin sopivan kankaat. Eurokankaan valikoimat on vaan jotenkin niin tööt. Kesäkuu ja puolet heinäkuusta menee nimittäin työharjottelussa ja tiedossa on nimittäin ompelua melko paljon, luulempa.

3 kommenttia:

 1. Ei tuota tartte hävetä! Mun mielestä tosi hyvä idea ja rohkeaa toteuttaa se. Mä en jaksanu avata suutani sillo ku oli arvointi, voin sannoo muutenki :) Mä ehkä haluiaisn helmipoiminnalla ISON maton, mutta niiku Marke sano niin kaveriks vois olla pieniä mattoja. Noi sopii pieneen kämppään pienelle ihmiselle. Heh.

  joo outo pakkoloma jatkuu! Ihan ihmehommaa. Mullaki ois päättelyä ja nappeja vaille valamis neuletakki! Jos vaa joku toimis taas kuvaajana. Pitää lahjoa joku..

  VastaaPoista
 2. kivan näköisiähän nuo ovat. mä ainakin tykkään kympillä :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tosta matto syntyy!
  Mitä sinä oikein häpeät? Hieno idea!
  Varo etten vohki!

  VastaaPoista