lauantai 11. lokakuuta 2008

Verhoilua

Ensimmäinen isompi verhoilu työ on jo puolessa välissä. Sain keväällä kaverilta kaksi ehkä vähän viiskytluvun tyylistä tuolia. Etsin koko kesän niihin uusia päällyskankaita. Pienellä paikkakunnalla valikoimat olivat olemattoman, mutta eipä oikein meinannut Hesastakaan löytyä sopivia. Ikeassa oli tosi kivaa mustavalkosta, mutta oli just päässyt loppumaan. Täti asuu melko lähellä Ikeaa ja kävi kattomassa useesti, mut kangasta ei vaan ollu millonkaan. Kiitos kuitenkin. Mut on kyllä kummaa touhua Ikeassa kun suositut kankaat on aina loppu. Kuulemma tilaavat lisää kun kaikki sen tietyn sarjan kankaat on loppu. Soittelivat vielä toiseenkin Ikeaan, mut eipä ollu sielläkään.
No nyt kuitenkin löysin pari viikkoo sitten tällasen kankaan. Olin vähän epävarma onko violetti mun väri, mut kyllä se nyt näyttää ihan hyvälle. Tuoleihin kuuluu siis käsinojat, joita en oo vielä saanu valmiiks. Niihin tulee ihan vaan musta kangas.
Entiset kankaat oli osin repeytyneet ja kuluneet. Kaveri oli vuoden katellu tuoleja ja ostanu kankaankin, mut ei ollu vaan saanu aikaseks vaihtaa kangasta. Alunperin näytti siis tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti