tiistai 4. marraskuuta 2008

Hermo menee!?!

Hermo menee. Edessä ois noin viidentoista esitelmän väkräystä ja paljon muuta mukavaa. Vielä pitäs lukee kirjojakin jossain välissä. Tai ees löytää niitä jostain.
Luulin jo eilen että oltiin saatu jo kaikki tehtävät, mutta tänään vielä ilmeni pari lisää. Ei siis vissiin auta muu kun vaan ruveta ahertamaan. Vaikeinta on ehkä se, etten ainakaan yhen esitelmän kohdalla tiedä mitä pitäs ees esitellä.

Ens alkuun ois esitelmä naivismista. Se nyt tuntuu melko helpolta ja oon ettiny jo aika paljon tietookin. Enää vaan jotain kuvia skannaukseen ja powerpointti pystyyn.
Pitäs tehä samalle opettajalle myös esitelmä jostain muotoilijasta. Etin eilen netistä. Ja löysinkin useemman mahollisen. Ongelmana on tietysti aina vaan se, ettei tietoo oo tarpeeks. Teeppäs nyt sitten jonkun cv:n perusteella esitelmä. Tai jos oikein haluis panostaa, niin sitten vaan soittelemaan sille muotoilijalle ja kyselemään.! Niin varmaan...

Joo, alotinkin sitten vähän helpommin. Pistin kirjaston hakukoneeseen sanan muotoilija ja valitsin ensimmäisen silmiin sattuneen. Onpahan nyt sitten ainakin tietoo, kun Marja Sunasta on oikein kirjakin olemassa. On vissin joku vaate ja koru muotoilija, ainakin. Siis ei kun lukemaan, sitäkin.

En kyllä oikein ymmärrä millä energialla tästä jaksosta selviää. Pitää kai käydä kotona lepuuttamassa aivoja.

Ens viikon perjantaina ois tarkotus lähtee parin kaverin kaa käymään Tampereella, käsityömessuilla. Josko siellä vähän virkistys kans. Onneks sattu koulussa semmonen kauhee päivä, ettei yhtään harmita, että ei olla paikalla.

Hartioita jumittaa. Neuloin vaan aamupäivän tunneilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti