On vain pakko kertoa tästä herkusta ja tallentaa samalla ohje myöhempää käyttöä varten.
Ohje löytyi Kotiliesi lehdestä.
Millähän ilveellä omista herkuista saisi noin herkullisia kuvia kuin lehdissä?
Minun vadelmistani ei ainakaan lähde niin punaista väriä kuin lehden kuvissa.
Olisikohan Photoshop ollut taas asialla.
No tässä minun herkussani on kuitenkin hyvin violettisävy.
Herkullista oli, kermavaahdon kanssa tai ilman.
VADELMACURDPIIRAS
Pohja:
Sekoita 4 dl jauhoja, 1/2 dl sokeria ja 3 rkl kookoshiutaleita.
Nypi joukkoon 150 g voita. Lisää nopeasti 2 rkl kylmää vettä.
Laita taikina jääkaappiin viilenemään.
Vadelmacurd:
Laita 5 dl vadelmia, 1 dl sokeria ja kolme kananmunaa vesihaudekattilaan
lähes kiehuvan veden päälle
ja sekoita voimakkaasti 10 minuutin ajan.
Sekoita joukkoon 50 grammaa voita ja 4 rkl kermaa.
Laita seos tunniksi jääkaappiin.
Kauli taikina halkaisijaltaan 24 senttimetrin vuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä päälle vadelmacurd.
Paista 175-asteisessa uunissa alatasolla noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti